Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Årvågne borgere anmelder mistænkelig adfærd i nabolaget

De mange indbrud i Lyngby-Taarbæk og Rudersdal har gjort borgerne ekstra opmærksomme mistænkelig adfærd. Det oplever man hos Nordsjællands politi

De seneste døgn har Nordsjællands Politi fået en række forskellige henvendelser fra borgere i både Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommune. De henvender sig vedrørende køretøjer med en mistænkelig adfærd. Det er primært kassevogne, der kører rundt i samme område eller holder stille i længere tid, som borgerne fatter mistanke til.

Flere gange er meldingen, at de kører igen, når de føler sig iagttaget.

På Søllerødgårdsvej i Holte fik en beboer på vejen tirsdag formiddag øje på en mørkeblå Suzuki varebil, der i nogen tid havde holdt parkeret foran nabohuset.

Han henvendte sig til parret, der sad i bilen og spurgte om han kunne hjælpe dem med noget, hvortil de varer “nej tak” og straks kørte fra stedet.

Dorte Kalhauge fra Nordsjællands Politi glæder sig over, at så mange borgere er årvågne, for den type tips kan være af stor værdi for politiet. Hun opfordrer også borgerne til at dele disse observationer og advarsler via nabohjælp.dk

Publiceret: 26. Januar 2018 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Bøger
Forsiden netop nu