Der har været mange indbrud i løbet af weekenden i Rudersdal.

Der har været mange indbrud i løbet af weekenden i Rudersdal.

Mange indbrud i weekenden

Noget tyder på, at indbrudstyvene i den forgangne weekend har haft et særdeles godt øje til Rudersdal Kommune, der har været plaget af ualmindeligt mange indbrud. Herunder bringes en liste over nogle af de huse og lejligheder, der har haft ubudne gæster

Af
Af Pernille Bohrenhoff

Fra fredag kl. 10.00 til lørdag kl. 9.30 var der indbrud i en villa på Skovlybakken i Holte. Her var man kommet ind ved at afliste et vindue til soveværelse. Der er stjålet et Rolex herreur, en møntsamling, udenlandsk valuta og smykker.

På Vandtårnsvej Birkerød havde tyve fra fredag kl. 14 til søndag kl. 12.15. sat stige op til en fransk altan, hvor de havde opbrudt et vindue til soveværelse. Byttet var smykker.

På Langagervej i Vedbæk havde tyve fra fredag kl. 16 til søndag kl. 15 opbrud et vindue til badeværelse. Fra huset er der blevet stjålet fire guldring, øreringe, halskæder, armbånd samt en vielsesring i guld.

Der har været to indbrud på Storkevænget i Birkerød.

Tyve har opbrudt en terrassedør i tidsrummet søndag 22. april til 29. april kl. 20.10. Det har endnu ikke været muligt at opgøre koster.

To huse derfra var der indbrud i tidsrummet onsdag 25. april til lørdag kl. 10.00. Her har man knust rude til soveværelset. Der er stjålet et ur.

På Dronningårds Allé i Holte blev et vindue torsdag kl. 18 til fredag kl. 23.09 opbrudt med et koben. Der er stjålet smykker, 4000 danske kroner samt 200 euro.

Publiceret 01 May 2018 00:00

SENESTE TV