En bil kom for tæt på en cyklist, da vedkommende skulle overhale på Vedbæk Strandvej. Modelfoto: Mostphotos

En bil kom for tæt på en cyklist, da vedkommende skulle overhale på Vedbæk Strandvej. Modelfoto: Mostphotos

Cyklist kørt ned på Vedbæk Strandvej

Søndag formiddag gik det galt, da en bil skulle overhale to cyklister

Af
Anne Dahl Kristensen

Var du vidne til det færdselsuheld, der fandt sted på Vedbæk Strandvej søndag formiddag, så hører Nordsjællands Politi gerne fra dig.

Kl. 10.10 kom to herrer fra Gentofte cyklende ad Vedbæk Strandvej mod syd, og på et tidspunkt kommer der en koksgrå Alfa Romeo og overhaler cyklisterne. Bilen kommer ikke langt nok udenom, og bilen rammer den yderste af de to cyklister. Han vælter, og derved rammer han sidekammeraten ved siden af, som også efterfølgende vælter på cyklen.

Bilen fortsætter videre, og de to cyklister når kun af registrere, at bilens registreringsnummer begynder med BX 81. Det vides af gode grunde ikke, om bilisten ikke har registreret at have ramt cyklisten, eller om vedkommende blot fortsætter videre.

Ligeledes fremgår det ikke af politiets døgnrapport, hvad der konkret sker med de to cyklister, em angiveligt er der kun tale om overfladiske skrammer. Der var tale om to mænd fra Gentofte på henholdsvis 42 år og 55 år.

Nordsjællands Politi skal nu i gang med at følge op på sagen, og de hører gerne fra folk, der eventuelt har set uheldet.

Publiceret 23 July 2018 14:14