Foto: Nordsjællands Politi

Foto: Nordsjællands Politi

Efterlysning: Politiet beder offentligheden om hjælp i sag om forsvundet mand

Nordsjællands Politi kan ikke udelukke, at der er sket en alvorlig forbrydelse i forbindelse med den 52-årige Lars Halvor Hermansens forsvinden

Nordsjællands Politi beder borgerne i Nordsjælland og omegn om hjælp til at finde den 52-årige Lars Halvor Hermansen.

Pårørende var senest i kontakt med Lars Halvor Hermansen tirsdag 18. september omkring klokken 19. Efterforskningen har vist, at Lars i forbindelse med kontakten befandt sig i eller omkring Farum.

Lars Halvor Hermansen beskrives som cirka 180 centimeter høj, almindelig til muskuløs af bygning med blå øjne og kort mellemblondt hår. Han var sidst set iført mørkeblå cowboybukser, mørkeblå Levi’s skindjakke, sort Levi’s bluse og sorte Adidas sko. Han var kørende i en sort Seat Altea årgang 2007 på papegøjeplader med registreringsnummer AX 46 542.

Den er blevet fundet på en parkeringsplads på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd torsdag den 4. oktober, men et vidne har oplyst, at han har bemærket bilen stå parkeret samme sted søndag 30. september.

Efterforskningen har indtil videre ikke kunnet udelukke, at der sket en alvorlig forbrydelse i forbindelse med Lars Halvor Hermansens pludselige forsvinden.

Nordsjællands Politi søger vidner, der har set Lars Halvor Hermansen eller dennes køretøj i eller omkring Farum/Birkerød/Værløse op til eller omkring tidspunktet, hvor han forsvandt.

Borgere, som har oplysninger om Lars Halvor Hermansen og dennes færden på dagen, hvor han forsvandt, bedes kontakte Nordsjællands Politi på 114. Nordsjællands Politi hører også gerne fra borgere, som ønsker at være anonyme. /mikp

Publiceret 16 October 2018 12:13