Bilister i klammeri: Kastede med burgere og sodavand

Onsdag aften kom to bilister op at toppes ved McDonalds i Birkerød, og så røg burgere og sodvand igennem luften

Onsdag aften ved 20-tiden modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse fra Birkerød Kongevej, hvor der var opstået et skænderi i trafikken.

En mand på 27 år fra Esbjerg og hans passager, en 25-årig mand fra Vejen, kom kørende ad Birkerød Kogevej, da en personbil med en kvindelig fører og en mandlig passager kom kørende ud fra McDonalds og i den forbindelse overså deres vigepligt.

Derved var den 27-årige mand fra Esbjerg nødt til at bremse hårdt op. Den mandlige passager i kvindens bil steg ud af bilen og begyndte at kaste burgere og sodavand efter den 27-åriges bil, ligesom han også rev i førerdøren og slog på forruden. Ligeledes havde den kvindelige fører blokeret for vejen med bilen, så den 27-årige mand var nødt til at køre uden om for at komme væk.

Efter lidt tid bemærkede den 27-årige, at bilen med kvinden og manden fulgte efter ham. Herefter hørte han en høj lyd, da en lighter blev kastet mod bilen, og han kørte ind til siden. Her steg manden fra kvindens bil igen ud af bilen og råbte af den 27-årige mand, ligesom han truede med at slå ham.

Den 27-årige fik dog beroliget manden, og parterne kørte hver til sit.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

De to personer i bilen beskrives som:

A: Kvinde, 30-40 år, almindelig af bygning, dansk af udseende, hvid i huden med langt lyst hår.

B: Mand, 30-40 år, 180-190 cm., kraftig af bygning, dansk af udseende, hvid i huden med fuldskæg og mellemlangt brunt hår, som var sat op i en knold. Iført grå hættetrøje med ukendt skrift, sorte Mascot arbejdsbukser. Talte dansk.

adk

Publiceret 17 January 2019 13:19