Nordsjællands Politi har fundet frem til over 200 formodede tyvekoster, som de nu efterlyser ejermændene til. Modelfoto: Mostphotos

Nordsjællands Politi har fundet frem til over 200 formodede tyvekoster, som de nu efterlyser ejermændene til. Modelfoto: Mostphotos

Har du haft indbrud? Politiet efterlyser ejere til stor mængde tyvekoster

Nordsjællands Politi har fundet frem til en større mængde formodede tyvekoster, som med stor sandsynlighed stammer fra indbrud begået i blandt andet Rudersdal

Har du været så uheldig at have haft indbrud og mistet nogle af dine kære ejendele. Så er der måske håb for, at du i det mindste kan få nogle af dine ting igen.

I en pressemeddelelse oplyser Nordsjællands Politi, at de efter en lang efterforskningsperiode nu har fundet frem til en stor mængde formodede tyvekoster.

Ejendelene stammer med stor sandsynlighed for adskillige indbrud, der er begået i blandt andet Rudersdal i efteråret 2018.

For at finde ejerne til de mange genstande inviterer Nordsjællands Politi til fremvisning af de formodede tyvekoster fra 6. til 10. februar på politistationen i Gentofte.

Det er der to årsager til:

"For det første vil vi naturligvis meget gerne returnere de mange genstande til de rette ejere, som formentlig vil blive glade for at få deres ejendele igen. Derudover vil det også hjælpe os med at bygge sagen op mod den flok af formodede indbrudstyve, vi for tiden har i vores varetægt, hvis vi kan knytte kosterne til nogle konkrete indbrud," fortæller politikommissær Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi i pressemeddelelsen.

Over 200 genstande

Ifølge Nordsjællands Politi stammer genstandene fra indbrud, der er begået i Gentofte, Lyngby-Taarbæk samt Rudersdal kommuner i perioden mellem 30. august og 13. december 2018.

Nordsjællands Politi opfordrer derfor borgere i de tre kommuner, der har haft indbrud inden for den nævnte tidsperiode, til at møde op på politistationen i Gentofte og kaste et blik på de mange formodede tyvekoster.

"Der er tale om over 200 genstande, og vi mistænker derfor de varetægtsfængslede personer for at have mange indbrud på samvittigheden. Til fremvisningen bliver der i første omgang tale om, at man skal genkende sine ting, hvorefter man får dem udleveret på et senere tidspunkt, når vi har fået samlet trådene," lyder det afsluttende fra Henrik Sejer.

adk

Hvor og hvornår?

    Hvad: Fremvisning af formodede tyvekoster

    Hvor: Politistationen på Ørnegårdsvej 16 i Gentofte

    Hvornår: 6.-10. februar begge dage inklusive fra klokken 10-12 samt fra klokken 18-20

    For hvem: Borgere i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommuner, der har haft indbrud imellem 30. august 2018 og 13. december 2018

    Husk at medbringe ID samt eventuelle kvitteringer på stjålne genstande, hvis sådanne kan fremskaffes

Publiceret 29 January 2019 11:30