Der er igennem de seneste dage stjålet flere rat og navigationsanlæg fra biler i Nordsjælland. Arkivfoto

Der er igennem de seneste dage stjålet flere rat og navigationsanlæg fra biler i Nordsjælland. Arkivfoto

Rat og navigation stjålet fra flere biler i Nordsjælland

Nordsjællands Politi har modtaget flere anmeldelser om tyverier fra biler

I Kgs. Lyngby er der stjålet rat, navigationssystem og midterkonsol fra en BMW, der holdt parkeret på Ved Hjortekæret. Tyveriet er sket mellem onsdag midnat i sidste uge og mandag klokken 07.30.

I Farum er der mellem søndag klokken 16.30 og 06.10 stjålet rat, navigation samt forlygter fra en Mercedes, der holdt parkeret på Solbakken, og på Hillerødvejen i Fredensborg er der mellem søndag klokken 17.30 og mandag klokken 07.15 stjålet rat og en navigationsskærm fra en BMW.

I Frederiksværk blev der mellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 07.00 stjålet forlygter, konsol og airbag fra en Mercedes, der holdt parkeret på Ahornvej.

I Humlebæk forsøgte en ukendt gerningsmand at bryde ind i en Audi, som holdt parkeret på Humlebæk Strandvej. Det skete klokken 04.00 natten til mandag, hvor et vidne hørte en bilrude blive knust og efterfølgende så en person løbe væk fra bilen og køre fra stedet i en anden bil.

Personen beskrives som udenlandsk af udseende, brun i huden, 40-50 år, 168-170 cm høj, kraftig af bygning, iført sort dunjakke samt en hættetrøje, hvor hætten var trukket op om hovedet.

Natten til tirsdag kl. 1.45 er det omvendt en airbag, der er blevet stjålet fra en Mercedes, som holdt parkeret på Damgårdsvej i Birkerød. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

adk

Publiceret 13 March 2019 11:30