DEBAT:

Europol igen, igen ....

Af Peter von der Wehle, næstformand i DF Rudersdal

"I overensstemmelse med Rigspolitiets vurdering af den skitserede aftale fra december 2016, er det således samlet set fortsat Rigspolitiets vurdering, at aftalen med Europol på en række væsentlige områder er operativt tilfredsstillende for dansk Politi."

Dette er ordret citeret fra "Redegørelse af 02.11.2017 om status over dansk Politis situation i forhold til Europol"!

Det ville derfor være skønt at blive fri for socialdemokratiske indlæg som eksempelvis skrevet af Claus Larsen-Jensen (MF) i Frederiksborg Amts Avis 07.12.2017.

Jeg kan ikke forestille mig, at Rigspolitiet med ovenstående udtalelse ser det fortsatte samarbejde med INTERPOL som et problem! Kan vi så ikke blive fri for disse politiske tilkendegivelser, som ikke er korrekte.

Fint at man kæmper for sine egne politiske holdninger! Men man bør holde sig til sandheden.

De tilbud, som Danmark modtog i forbindelse med aftalen, har man end ikke kunnet udnytte! Danmark fik tilbudt 8 forbindelsesofficerer, som på dansk Politis vegne skal kunne gå i alle EUROPOLS registre døgnet rundt. Men Rigspolitiet har anslået, at der kun var brug for 4!

Må jeg her således i al stilfærdighed konkludere, at de socialdemokratiske dommedagsprofetier i den grad er gjort til skamme, idet Rigspolitiet i dag har adgang til præcis de samme oplysninger, som alle andre landes politimyndigheder har ved hjælp af en enkelt telefonopringning! Og så er det specielt heldigt, at alle danske politifolk er udstyret med en mobiltelefon.

In Conclusio: Mon ikke hovedparten af JA-sigerne fra folkeafstemningen i december 2015 nu står tilbage med en kende røde ører, alt mens de samtidig alligevel glæder sig over, at danskernes Rets- og Udlændingeforbehold stadig er intakte, og at Danmark har en - for nu at bruge Rigspolitiets egne ord - »tilfredsstillende tilknytning til Europol«.

Slet ikke så ringe endda!

Publiceret 15 December 2017 13:22

SENESTE TV