Rektor:

150S er vigtig for os

På Nærum Gymnasium er man bekymret over udsigten til at miste en central forbindelse til og fra skolen

Af
Thomas Schiermacher

Rektor på Nærum Gymnasium Niels Hjølund Pedersen er også bekymret over udsigten til dårligere busbetjening af det område, hans gymnasium ligger i.

“150S er en linje, der er meget brugt af vores elever, og der er ingen tvivl om, at tilgængeligheden til offentlig transport er væsentlig for, hvem der søger gymnasier hvor. Det betyder rigtig meget, at der er god offentlig transport,” siger han.

En forkortelse af linje 150S vil gøre det vanskeligt for nye elever at komme til og fra Nærum Gymnasium, og det huer ikke rektor.

“Vi har både elever, der kommer fra Hørsholm og Holte og fra Klampenborg og andre steder syd for Nærum, og de elever kommer med den bus. Nedlægger man den, giver det færre elever muligheden for at komme til at gå hos os,” siger han.

Rektor Niels Hjølund Pedersen vil holde et skarpt øje med regionens beslutninger på området, og kommer der en høringsproces, vil han på vegne af gymnasiet sørge for, at hans holdning bliver hørt.

“Hvis der kommer en høring, reagerer vi selvfølgelig på det, ligesom vi også vil informere elevrådet om sagen,” siger han.

Publiceret 30 January 2018 11:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV