Stakkels kat:

Superhelte og prinsesser og slår med et bat

Det er tid til boller med glasur eller ballade på alle gader i Rudersdal. Her er tre gode steder, hvor man kan slå katten af tønden

Af
Thomas Schiermacher

Boller op og boller ned. Nu er det tid til den årlige tur med tæsk til tønder og festlig udklædning.

I Holte Midtpunkt er tønden hængt op og (forhåbentlig) fuld af godter kl 11 på Apotekertorvet lørdag d. 10 februar. Det er kakao og fastelavnsboller til alle børnene og klovnen PeeWee styrer løjerne og laver ballondyr til alle børnene. Arrangementet varer fra kl. 10 til kl. 12.

Lørdag den 10. februar kl. 11-13 holder FDF Gl. Holte-Vedbæk og Rema1000 fastelavnsfest med tøndeslagning, fastelavnsboller, og ristede pølser med brød. Der vil være fire tønder til børnene og en til de voksne. Der er selvfølgelig konge- og dronningekroner og præmier til alle. Til de voksnes tønde bliver der sat et par gavekort til Rema100o på højkant.

I Høsterkøb Kirke er der fastaelavnsgudstjeneste søndag d. 11. februar kl. 13: der er korsang, boller og tønder, der skal have tæv. Og naturligvis bliver der fundet en kattekonge og en kattedronnning.

Birkerød banker brædder

På Birkerød Hovedgade er der også rig mulighed for at lufte udklædningstøjet og smadre løs på tønderne. Fra kl. 9.45 er der kaffe, juice og fastelavnsboller og kl. 10 starter tøndeslagningen. Det hele foregår foran Føtex.

Nærumvænge Torv er klar

På Nærumvænge Torv er der også mulighed for at sende børnene af sted i udklædningstøj. Fra kl 11. er der tøndeslagning og alle deltagere får en fastelavnsbolle og kakao. Der er tre aldersgrupper og der er også pris til bedste udklædning.

Publiceret 06 February 2018 00:15

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV