Tricktyve, indbrudstyve og hærværksmænd i Rudersdal

Nordsjællands Politi har tre sager på døgnrapporten fra vores område

Af
Thomas Schiermacher

Holte Stationsvej blev en 72-årig kvinde, der været i Irma på Holte Stationsvej for at handle, udsat for tyveri. Da hun kommer hen til sin bil, lægger hun sin taske i bilen samtidig med, at en mand henvender sig for at spørge om vej til Virum. Da hun kommer hjem opdager hun, at der er hævet adskillige gange på hendes Visa Dankort, der blev stjålet ved lejligheden. Manden, der spurgte om vej beskrives som 40-45 år, 170-175 cm høj, fedladen med mellemlangt hår. Han talte engelske og var iført møre jakke og mørke bukser. I hånden havde han en seddel med en håndskrevet adresse. Hændelsen fandt sted mandag i tidsrummet fra 16.37-16.53. Politiet har været forbi Irma for at hente videoovervågning, som forhåbentlig kan kaste lys over, hvordan kvindens kode er blevet afluret.

Indbrud

Tirsdag har der været indbrud på Frølundsvej i Nærum. Det er sket fra 09.40-11.40. Et vindue ind til spisestuen er knust. Der er stjålet 25 euro i kontanter og et værdiskab med smykker og andre effekter.

Hærværk

I Kajerødhave blev en bil mandag 21.30 – tirsdag 13.50 udsat for hærværk. En mørkerød Opel Vectra fik punkteret for- og baghjul i venstre side. Det er anmeldt som seriehærværk, så det er muligvis gået ud over flere biler.

Publiceret 07 February 2018 12:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV