21 medaljer til samlingen hos Holte Ski

De danske mesterskaber i langrend blev i sidste uge afholdt ved Kvitåvatn i Norge

Skiløberne fra Holte Ski fik vist flaget og blev i den grad bemærket ved de danske mesterskaber i langrend. Klubben tog nemlig intet mindre end 21 medaljer med hjem fra mesterskabet.

Medaljerne var fordelt på syv guldmedlajer, ti sølvmedaljer samt fire bronzemedaljer. Og der begynder at være kamp om pladsen i præmieskabet hos den lokale skiklub, for siden skiklubbens begyndelsen i 1955 er det nu blevet til i alt 707 medaljer ved de danske mesterskaber i langrend. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Holte Ski.

Guld-Gert gør det igen

DM-ugen bød på fem forskellige discipliner: Duathlon, sprint, kort distance, parstafet og lang distance.

Gert Olsen, også kaldet Guld Gert, præsterede at vinde sin klasse 'H70 år' i samtlige discipliner. Siden 2009, hvor han har repræsenteret Holte Ski, har han vundet i alt 38 guldmedaljer, samt flere af anden karat. Det er en imponerende præstation, når man også tænker på, at han er med i arrangementskomiteen og skal sørge for, at alt går godt før, under og efter konkurrencerne.

Udover Gert`s fem guldmedaljer, blev det også guld til Mogens Hedengran i parstafet, hvor han dannede par med Gert Olsen.

På den korte distance fik Inger Plum guld i klassen 'D65 år', og på den lange distance vandt Torben Michael Hansen guld i klassen 'H50 år'.

Flot figur hos alle

Sølvmedaljerne gik til Inger Plum i duathlon, sprint, lang distance og parstafet, hvor hun dannede par med Eva Duus Hedengran. Mogens Hedengran i 'H65 år' fik sølv i duathlon, kort distance og lang distance. Sølv blev det også til Tommy Würtz 'H50 år' i sprint, kort distance og i parstafet, hvor han dannede par med Steen Hinnum.

Følgende vandt bronze – Eva Duus Hedengran 'D50 år' og Tommy Würtz i duathlon, Mogens Hedengran i sprint og Steen Hinnum 'H40 år' på den korte distance.

De øvrige deltagere fra Holte Ski kom lige udenfor medaljerækken, men gjorde en flot figur.

Man kan læse mere om DM stævnet på klubbens hjemmeside www.holteski.dk eller Facebook Holte Ski.

adk

Publiceret 08 February 2018 16:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV