1.000 fødder dansede til 25 års fødselsdag

Fire hold fra danseskolen Move i Nærum deltog i fejringen af skolens 25 års jubilæum

Med et fyldt Musikteater i Albertslund og cirka 1.000 fødder på scenen fejrede Move dansestudie sin 25 års fødselsdag. Det blev en dag med over 55 hold på scenen, hvoraf de fire hold kommer fra danseskolen på Nærum Vænge i Nærum. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Der blev vist alt slags dans lige fra klassisk ballet, kreativ børnedans, mgp-disco, showdance, modern lyrical, girlie, og hip hop.

“En sådan dag er en fantastisk dag. Vi ser alle de glade og dejlige børn og unge på scenen, som hver især har lagt kræfter og energi i at blive bedre til noget de er glade for at gøre: at danse. Mange siger at i vores samtid har børn svært ved at fordybe sig og holde koncentrationen – og at acceptere, at det kræver en indsats at blive god til noget. Det tror jeg, der er noget rigtig i, men jeg kan samtidig konstatere, at vi på vores dansegulve ser børn og unge, som virkelig er fordybet og opslugt af dansen,” siger Claus Clement, indehaver af Move dansestudier, der i dag tæller afdelinger på Sjælland og i Jylland.

adk

Pressefoto

Pressefoto

Pressefoto

Pressefoto

Pressefoto

Pressefoto

Publiceret 12 February 2018 00:00