Hvem skal have Lions Ældrepris?

Det er nu, du skal indstille den kandidat, som fortjener at modtage Lions Søllerøds Ældrepris 2018

Lions Søllerød har siden Lions Internationals 75 års jubilæum i 1992 hvert år uddelt Lions Søllerøds Ældrepris til en person eller gruppe af personer, der har gjort en særlig indsats for borgere i den tredje alder, som er bosat i Rudersdal Kommunes sydlige del.

Lions Søllerøds Ældrepris sigter ikke alene på en bedring af borgernes forhold, men er i lige så høj grad rettet mod løsningen af menneskelige problemer og forbedring af andre livsvilkår.

Lions Søllerøds Ældrepris består fysisk af et træ med navneplakette samt af en kontant påskønnelse, der i 2018 udgør 125 kr. for hvert medlem af Lions Club Søllerød. Træet plantes efter modtagerens ønske i egen have eller et andet sted i kommunen.

Lions Søllerøds Ældrepris uddeles efter bedømmelse af de modtagne forslag i en komité, der består af klubbens ældste medlem, dens præsident, pastpræsident og formanden for klubbens lokaludvalg.

adk

Sådan gør du:

  • Forslag til kandidater kan indtil 30. marts 2018 sendes til formanden for Lions Søllerøds Lokaludvalg, Kirsten Storhaug, Marievej 26, 1.tv., 2950 Vedbæk eller på e-mail: coylebyg@youmail.dk 
  • Kandidater til Lions Ældrepris kan indstilles af enkeltpersoner eller af ældreorganisationer 
  • På Facebook-siden www.facebook.com/pages/Lions-Club-Søllerød/ eller Lions Søllerøds hjemmeside: www.soelleroed.lions.dk kan man læs mere om Lions Søllerøds Ældrepris og de tidligere modtagere.

Publiceret 14 February 2018 10:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV