På jagt efter økse i containere

Politiet tømte mandag containere i håb om at finde gerningsvåbnet fra weekendens økseangreb

Af
Thomas Schiermacher

Mandag formiddag jagtede Nordsjællands Politi stadig den formodede gerningsmand bag et økseangreb i Birkerød. På gerningsstedet i Birkerød, ved Cirkle K og REMA på hjørnet af Bistrupvej og Birkerød Parkvej tog politiets teknikkere fat på, sammen med folk fra Rudersdal Kommunes Teknik- & Miljøafdeling, at tømme flaske- og aviscontainere i jagten på at finde gerningsvåbnet, øksen.

En for en blev først flaskecontainere tømt og gennemrodet af politiets teknikkere. der grundigt rodede først glas og flasker og dernæst aviser igennem.

“De har ikke fundet noget,” sagde Claus Kaasner, der var sendt ud af Rudesdal Kommune for at bistå politiet i deres arbejde.

Claus Kaasner, kører normalt lastbil for kommunen, men denne mandag morgen udviklede sig dog i e uventet retning.

“Vi fik at vide kl halv ni, at vi skulle være her kl. 10 for at hjælpe politiets teknikkere,” fortalte han, men arbejdet stod på.

Selv om politiets teknikkere gik grundigt til værks og rodede og gravede sundt i både aviser og tomme flasker gav efterforskningen ikke udbytte.

TV2 også på plads

På p-pladsen foran REMA stod flere politibiler parkeret og TV2 var også på stedet med journalist og kameramand. Området var afspærret med politibånd, mens tømningen af flaske- og glascontainere stod på.

 

Se billederne fra eftersøgningen herunder.

Indholdet fra containeren blev mandag gennemgået i håb om at man kunne finde gerningsvåbenet. Foto:thomas Schiermacher

Indholdet fra containeren blev mandag gennemgået i håb om at man kunne finde gerningsvåbenet. Foto:thomas Schiermacher

null

Publiceret 19 February 2018 12:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV