Tyve bryder ind i flere biler i Rudersdal

Nordsjællands Politi har i løbet af de seneste dage modtaget flere anmeldelser om tyveri fra biler

Af
Af Pernille Bohrenhoff

Rigtig mange biler har i løbet af de seneste dage været udsat for tyveri. Nordsjællands Politi har blandt andet fået anmeldelse om, at en BMW, der holdt parkeret på Skodsborgvej i tidsrummet mellem torsdag 15. februar kl. 18 og frem til fredag 16. februar kl. 00.45 har fået knust en rude. Tyven har stjålet rattet og forsøgt at sjæle navigationsanlægget.

Ligeledes er det gået ud over en bil, der holdt parkeret på Nærumvænge. Det er sket i tidsrummet mellem torsdag kl. 23.55 og fredag kl. 8.45. Her er der knust en siderude og stjålet et navigationsanlæg.

På Clarcksvej i Holte har der været indbrud i en Fiat 500 mellem torsdag kl. 22.00 til fredag kl. 8.25. Her er det uvist, hvordan man er kommet ind, men ejeren var sikker på, at bilen var låst. Fra bagagerummet er stjålet en bærbar computer.

Endelig er det også gået ud over en Nissan, der holdt parkeret på Skodsborgvej. Her er tyveriet sket mellem torsdag kl. 23.55 og fredag kl. 12.30. Her er ligedes knust en rude og stjålet et navigationsanlæg.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret 19 February 2018 18:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV