Leo Mathisen mindes i jazzklubben

2. marts kl. 21 står nogle af Danmarks bedste jazzmusikere på scenen i jazzklubben

Fredag 2. marts kl. 21 står nogle af Danmarks bedste jazzmusikere på scenen i Søllerød Jazzklub.

Bag flyglet sidder Ole Kock Hansen, som har spillet i over 50 år. Han har spillet med Radiojazzgruppen og han var i otte år pianist og/eller chefdirigent for DR's Big Band.

Med sig har Ole Kock Hansen trompetisten Henrik Bolberg, som har spillet jazz siden 1984.

Tenorsaxofonisten Jesper Løvdal har som medlem af Ib Glindemann's big band været i jazzklubben mange gange. Han får følgeskab af altsaxofonisten Jan zum Vorde, der har stået på de danske jazzscener siden starten af halvfjerdserne. Jan zum Vorde fik som den første jazzmusiker JASA-prisen i 1983.

Den store slagbas spilles af Thomas Ovesen, der har spillet professionelt siden midt i 80'erne. Bag trommerne sidder Aage Tanggaard, en af de mest alsidige trommeslagere i Danmark. Han var i lære hos bl.a. Ed Thigpen, og han har siden midten af 70'erne været kendt som trommeslager for blandt andet Putte Wickman, Chet Baker, Norddeutscher Rundfunks Big Band – og ikke mindst som trommelslager for Svend Asmussens kvartet, som han blev tilknyttet i slutningen af 80'erne. Aage Tanggaard fik JASA prisen i 1985.

Lena Ericsson Tanggaard, som er Aage Tanggaards hustru, står bag vokalistmikrofonen. Lena er født i Sverige, hvor hun i Stockholm har fået adskillige musiske uddannelser. Hun har som solist, skuespiller og instruktør medvirket i utallige koncerter, radio-og TV programmer, musicals og pladeindspilninger.

Det er altså erfarne og dygtige folk, der kommer på scenen, og de vil spille en masse numre fra den gode swingtid, hvor Leo Mathisen stod i centrum.

Det hele foregår fredag fra kl. 21 i kælderteatret under Nærum skole, Fruerlund 9, 2950 Nærum. Der er adgang fra kl. 20.

Billetter købes ved indgangen eller via klubbens hjemmeside : www.sollerodjazzklub.dk.

null

Publiceret 26 February 2018 13:30

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV