Indbrudstyve vendte tilbage:

Stjal først bilnøgle ved indbrud og derefter familiebilen

En familie i Holte fik sig tirsdag to ubehagelige overraskelser. Først var der indbrud i familiens bolig, og natten til onsdag vendte indbrudstyvene tilbage og stjal familiens bil

Af
Anne Dahl Kristensen

Trods et ihærdigt forsøg på at forhindre et tyveri af familiens bil, lykkedes det alligevel ukendte gerningsmænd at stjæle en VW Touareg fra en familie på Oksemosen i Holte natten til onsdag.

Ifølge Nordsjællands Politi blev der tirsdag mellem kl. 7.10-16 begået indbrud i familiens bolig på Oksemosen, imens beboerne var på arbejde.

Et vindue ind til stuen var brudt op med et koben, hvorefter skuffer og skabe blev gennemrodet.

Indbrudstyvene har bevæget sig rundt i både stueetagen samt i kælderen, hvorefter de er forsvundet ud igennem hoveddøren.

Ved indbruddet blev der stjålet udenlandsk valuta, et kamera, jakker, smykkeskrin og ikke mindst en bilnøgle til familiens VW Touareg.

Dette kunne familien konstatere, da de kom hjem om eftermiddagen. Og af samme årsag tog de deres forholdsregler og tog kontakt til naboen. I et forsøg på at passe godt på bilen, blev den parkeret i naboens indkørsel, ligesom naboen parkerede sin bil bag VW Touareg"en.

Men anstrengelserne viste sig at være spildt.

Kl. 01.25 natten til onsdag blev den pågældende bil nemlig stjålet. Den er startet med den rette nøgle, og tyven er trods naboens bagvedholdnede bil blot bakket tilbage, og har med Touareg´en skubbet naboens bil ud på vejen, og er derefter kørt væk. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Familiens VW Touareg har registreringsnummer: AX 75 481, og den er fortsat ikke fundet. Hvis nogen ser den, kan de henvende sig til politiet på telefon: 114.

Vidner har i øvrigt set en grå Vito varevogn køre fra Oksemosen i høj fart i løbet af tirsdagen.

Det fremgår dog ikke af politiets døgnrapport, hvornår på dagen, den er set.

Publiceret 28 February 2018 00:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV