Premieren nærmer sig:

Storm i TeaterMejeriet

TeaterMejeriets 175 medlemmer spiller fra torsdag forestillingen Storm, der handler om at være teenager og føle sig anderledes

Af
Af Lizette Ottensten

Forestillingen 'Storm', som har premiere i TeaterMejeriet torsdag 8. marts, handler om drengen Storm på 15 år, og den verden der findes inde i hans hoved. At være 15 år er ikke altid nemt, og slet ikke når man er forelsket. Det viser forestillingen, som er inspireret af SKAM, men alligevel er helt sin egen. Handlingen foregår på to scener.

“Den lille scene er det reelle plan, hvor vi følger Storm, hans venner Kasper og Marie og hans mor. På den store scene er vi inde i Storm. Der findes nemlig en by, Storm City, som afspejler Storms følelser og frustrationer,” fortæller Nicolai Nyholm, som har skrevet forestillingen sammen med Silje Toldam. De har sammen med TeaterMejeriets ti øvrige medarbejdere instrueret forestillingen.

Hormonerne vælter rundt

Storm City har det godt, når Storm har det godt. Men hvis han har problemer, har byen det også. Byen bliver virkelig sat på prøve, da helt nye følelser melder sig hos vores hovedperson. Byens tre borgmestre, som har ansvaret for Storm City, bliver hvirvlet ind i en tornado af nye spørgsmål og konflikter, som de skal håndtere, for at byen kan overleve.

“Storm og byen er ved at brænde totalt sammen, da han bliver forelsket, og hormonerne vælter rundt i kroppen. Vi får lov at følge med i, hvad der sker, når man finder ud af, at man er lidt anderledes end de fleste,” fortæller Nicolai. Han vil ikke ødelægge forestillingen for publikum ved at fortælle for meget på forhånd.

Om at føle sig anderledes

“Storm” er en forestilling for børn, unge og voksne om at føle, man ikke passer ind i samfundets faste normer. Det er en forestilling om at turde være sig selv og om at omfavne hinandens forskellighed, uanset om det handler om religion, kulturel baggrund, køn eller seksualitet.

I årets TeaterMejeri forestilling er der 175 medvirkende på scenen, herunder syv hovedroller som bliver spillet af syv af teatermejeriets medlemmer i forskellige aldre. ”Storm” er en musikforestilling, og Teatermejeriets husorkester vil krydre forestillingen med en håndfuld helt nye sange, som er komponeret til forestillingen.

Spilletider

  • Forestillingen STORM spiller i teatersalen på Kulturcenter Mariehøj - Øverødvej 246 - 2840 Holte:
  • 8. og 9. marts kl. 19, 
  • 10. marts kl. 16, 
  • 13. til 16. marts kl. 19,
  • 17. marts. kl. 16
  • Billetter kan købes på Rudersdal Kommunes biblioteker samt på teatermejeriet.dk

Publiceret 05 March 2018 11:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV