12 mio. til skoleudvikling

Tre kommuner har netop modtaget yderligere støtte. Dermed kan skolerne fortsætte arbejdet med at synliggøre mål og læring for børnene

Med 12 millioner fra A.P. Møller Fonden kan Rudersdal Kommune sammen med Gentofte og Gladsaxe kommuner fortsætte arbejdet med at synliggøre mål og læring for børnene, og give dem gode strategier til at arbejde med deres læreprocesser. Både elever og lærere arbejder bl.a. løbende med tre grundspørgsmål i forhold til læring: Hvor er jeg, hvor skal jeg hen og hvad skal mine næste skridt være?

Alle skoler i de tre kommuner har i de sidste to-tre år arbejdet med at dygtiggøre sig og implementere de forskellige elementer af projektet.

“Med den nye donation kan vi videreføre arbejdet med at styrke og videreudvikle skolens praksis i forhold til at understøtte alle elevers læring og trivsel på skolerne i Rudersdal Kommune og styrke elevernes kompetencer i forhold til at kunne begå sig i forhold til fremtidens kompetencer.

Visionen er, at alle elever skal lære at lære mere, og konkret handler det om at gøre eleverne bevidste om målene for deres læring, at give og modtage feedback og arbejde målrettet med strategier for at lære mere,” siger Daniel E. Hansen (V), formand for Børne- og Skoleudvalget i Rudersdal Kommune.

De første to-tre år med forløbet har sat skub i en forandringsproces på skolerne, hvor eleverne på en motiverende måde skal trives og udfordres i deres læringsprocesser.

jbe

Publiceret 07 March 2018 11:15

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV