Tirsdagsmiddage i fællleskab

Efter gammel ’Projekt hus’-model er der genindført fællesmiddage om tirsdagen. Der er rig mulighed for at møde gamle og nye venner, lover arrangørerne

Af
Thomas Schiermacher

Foreningen Huset har i samarbejde med Restaurant Mantzius planlagt en række Tirsdagsmiddage. Middagene finder sted 13. marts, 10. april og 6. maj.

Tirsdagsmiddagen er en måde at mødes på, som tager udgangspunkt i de gamle torsdagsmiddage i Projekt Hus tilbage i 70'erne og 80'erne. Dengang var det folk og foreninger, der lavede mad til hinanden. Nu bliver det restauratøren af Mantzius, Theis Skånstrøm som svinger gryderne, så gastronomien også bliver et berigende samlingspunkt.

Den første middag i 2018 er tirsdag d 13. Marts kl. 18:00, og hele menuen kan ses på restaurant Mantzius' hjemmeside.

Til Tirsdagsmiddagen er det meningen, at man skal komme hinanden ved, der er alle bænket ved langborde, så der er rig mulighed for at møde nye og gamle venner, udveksle ideer, fremtidsplaner samt diskutere politik og andet, der vedrører byen, os og måske oven i købet landet.

Der er plads til 60 personer. Læs mere på Facebook gruppen ”Projekt Hus” eller på www.restaurant-mantzius.dk. Det koster for 100 for medlemmer af foreningen HUSET, og 150 for ikke-medlemmer. Børn betaler halv pris. Der er tilmelding på huset3460@gmail.com.

Tilmeldingen er gældende, når beløbet er indbetalt via mobilepay på tlf. 2274 6361 til kasserer Merete med angivelse af antal.

Publiceret 10 March 2018 10:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV