DEBAT:

Vores hverdagshelte fortjener gode vilkår

Af Otte Birkerød-borgere (se nedenstående)

I disse dage går Rudersdal Kommunes skolelærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere og har udsigt til at blive udelukket fra deres arbejdsplads, fordi Kommunernes Landsforening ikke vil imødekomme de kommunalansattes krav om blandt andet en reel lønfremgang.

Vi synes, at politikere og borgere bør anerkende deres store indsats!

Som forældre og naboer til børn i Rudersdal Kommunes skoler og daginstitutioner kender vi til forholdene for vores lærere og pædagogiske personale – og vi beundrer deres evne til at få det bedste ud af en hverdag med stram styring og lave normeringer.

Når Marianne sidder og fortæller de mest finurlige, levende historier, og når Mie trækker i flyverdragten og drøner ned af bakkerne med hele stuen, giver de vores vuggestue- og børnehavebørn en tryg hverdag og mod på at udforske omgivelserne.

Når Anette vækker elevernes faglige nysgerrighed, Morten gør matematikken til en leg og Jimmi lever sig mere ind i rollespillet end nogen af de unge, så glædes vi utrolig meget over hvad Rudersdals skoler og SFO'er giver vores børn af muligheder og perspektiver på livet.

Så her er hvad vi ønsker at sige til dem:

Kære, dygtige fagfolk. Vi er yderst tilfredse med den indsats, I hver dag gør for at sikre vores børn den bedste trivsel og udvikling, mens vi er væk fra dem. Vi imponeres over jeres varme, ildhu, gejst og faglige kompetencer. Og selvfølgelig skal I have både tid til at gøre jeres arbejde optimalt og en lønudvikling, der afspejler den kæmpe værdi, I tilfører børnefamilierne og hele det danske samfund. Lov os, I holder hovedet højt og står sammen i den svære kamp for ordentlige vilkår. Vi er med jer – for I er vores hverdags helte!

Indsendt af:

Liv Berner, Andedammen 11, Birkerød

Jean-Francois Corbett, Andedammen 11, Birkerød

Morten Lindbjerg Tønning, Andedammen 9, Birkerød

Lene Nielsen, Andedammen 3, Birkerød

Henrik Hjortdal, Andedammen 3, Birkerød

Tove Petersen, Andedammen 17, Birkerød

Lærke Hangaard Balslev, Andedammen 10, Birkerød

Rasmus Hangaard Balslev, Andedammen 10, Birkerød

Publiceret 17 March 2018 11:00

SENESTE TV