Samarbejde på tværs af tennisklubber blev hædret

Tennisklubberne i Holte, Vedbæk og Birkerød modtog for nylig Rudersdal Idrætsråds Initiativpris for deres samarbejde på tværs ved Davis Cup. Læs om baggrunden her

I forbindelse med afholdelse af landskamp i tennis gik de tre lokale tennisklubber sammen for at deltage i gennemførelsen af landskampen. Sådan et samarbejde mellem de lokale tennisklubber er ikke set før, men kan muligvis danne skole for andre lignende aktiviteter eller for andre idrætsgrene i Rudersdal kommune, fremgår det af en pressemeddelelse.

Afviklingen af landskampen Davis Cup i Birkerød var resultatet af et tæt samarbejde mellem Rudersdal Kommune og Dansk Tennis Forbund og med frivillige hjælpere fra Vedbæk, Holte og Birkerød Tennisklub.

De frivillige har fået stor ros og tak af spillere og gæster og der er også leveret en fantastisk indsats fra de frivillige i hele ugen. De frivillige sørgede for etablering af bane, indretning af de forskellige aktivitetsrum, turneringskontor, presserum, chauffører, hjælpere, vagter, kontrol ved indgang m.v. afsluttet med nedtagning af bane og oprydning efter sidste kamp var spillet.

adk

Publiceret 20 March 2018 07:00

SENESTE TV