Flere tyverier fra biler

Der er i de seneste dage sket flere tyverier fra personbiler i særligt Holte

Af
Anne Dahl Kristensen

Fire biler er i løbet af de seneste dage blevet brudt op af ukendte gerningsmænd.

Tirsdag aften mellem kl. 18-01.45 natten til onsdag er det gået ud over en rød VW Beetle, der holdt parkereret på Bøgeholmen i Holte. Den forreste siderude er blevet knust i passagersiden, og fra bilen er der stjålet en radio og gps.

Ligeledes er der sket tyveri fra en bil, der holdt parkeret på Øverødvej i tidsrummet mellem mandag kl. 19 til tirsdag kl. 13. Her er det gået ud over en mokkabrun VW Passat, hvor højre siderude i fordøren er knust. Også herfra er der stjålet et navigationsanlæg. Anmelderen oplyser desuden til politiet, at han om morgenen kunne konstatere, at sneen var fjernet fra hans firmabil, der holdt parkeret ved siden af, og at tyven formentlig har set efter, om der også var noget at komme efter i den bil.

Ved parkeringspladsen ved Holte Midtpunkt er det gået ud over en sort Mercedes Benz, der her holdt parkeret tirsdag mellem kl. 16.05 og 16.28. Her er den bagerste trekantsrude smadret, og fra bilens bagagerum er der stjålet en sort herretaske af mærket Mulberry, der indeholdt en Lenovo computer til en værdi af 18.000 kr.

Endelig er der sket tyveri fra en bil på Johan Mantzius Vej i Birkerød mandag i tidsrummet mellem kl. 15.40-15.42.

Det korte tidsrum skyldes, at ejeren faktisk befandt sig ved siden bil, som hun var ved at pakke. Kvinden lagde mærke til en ung pige, der stod tæt på bilen med en hætte over hovedet. Og efter at indehaveren af bilen et kort øjeblik vendte sig væk, opdagede hun, at hendes Macbook Air-computer manglede.

Hun har ikke set pigen tage computeren og ved derfor ikke, om det er hende. Den unge pige beskrives som værende ca. 165 cm. høj, hun var iført en brunlig/beige jakke samt brune bukser med sten på syningerne på baglommen. Computeren havde en værdi af 7.399 kr.

Publiceret 21 March 2018 15:00

SENESTE TV