DEBAT:

Når politik lykkes

Af Jakob Kjærsgaard, medlem af Kommunalbestyrelsen, Det Konservative Folkeparti

Hvad der for halvandet år siden lignede en umulig kamp for at bevare Børnehaven på Vangebovej, og undgå at den bliver flyttet til en ny lokalitet og blive en del af en storbørnehave med 100 børn, er nu lykkes.

Ligeledes var der for et halvt år siden et stort ønske om at bygge en hel ”børnelandsby” med plads til 200-300 børn ved Vangeboskolen på bekostning af Ravnholm Skovbørnehave og Sct. Georgsgårdens Vuggestue. Det forslag er nu også skrinlagt.

Det her er to gode eksempler på, når politik lykkes. Jeg gik for et år siden ind i politik netop for at bevare og sikre de små og trygge institutioner for de mindste. Derfor glædes jeg også utroligt meget for de mange forældre, børn og medarbejdere som har deltaget i kampen for at bevare Børnehaven på Vangebovej, Ravnholm Skovbørnehave og Sct. Georgsgårdens Vuggestue.

Betyder det, at vi er i mål, nej det gør det ikke. Vi har stadigvæk arbejde foran os:

Hvordan sikrer vi dagplejen, som et relevant tilbud for forældre, der ønsker den pasningsform? Hvordan bliver vi bedre til at udnytte de eksisterende bygninger uden at tvinge børn og personale ind i pasningsfabrikker? Hvordan bliver kommunen bedre til de inddragende processer, så forældrene får ordentlige vilkår for at deltage? Der er nok at tage fat på.

Men her og nu: Mangfoldigheden lever stadig i Rudersdal Kommune, og det er jeg stolt over.

Publiceret 11 April 2018 17:00

SENESTE TV