Skjold Birkerød deltager i Lillebror Lotteriet

Børnehjælpsdagen ønsker Skjold Birkerød Fodbold et rigtig godt salg og gør samtidig opmærksom på, at flere lokale foreninger, idrætsklubber eller skoleklasser stadig kan nå at tilmelde sig

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri er nu på gaden. I Rudersdal kommune kan man indtil videre købe de velgørende skrabelodder hos drenge fra Skjold Birkerød Fodbold, årgang 04, men Børnehjælpsdagen opfordrer flere lokale sælgere til at melde sig, fremgår det af en pressemeddelelse.

Ved at købe Lillebror Lodder støtter man de lokale skole- og foreningsbørn, der tjener 8,50 kroner for hvert solgt lod til 20 kroner. Overskuddet fra salget går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Har man som lokal forening, idrætsklub eller skoleklasse også lyst til at sælge lodderne, kan man tilmelde sig i hele salgsperioden (15. marts - 28. maj 2018) via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/lotterier

adk

Om Lillebror Lotteriet

  • Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri sælges hvert forår af cirka 15.000 børn og unge fra danske skoler, fritidsforeninger og idrætsklubber.
  • Sælgerne tjener 8,50 kroner for hvert solgt lod til en 20'er. Alle har fuld returret af usolgte lodder, og man er ikke forpligtet til at sælge et bestemt antal lodder for at opnå fortjenesten på 8,50 kroner.
  • Tilmelding til Lillebror Lotteriet 2018 er startet og sker via Børnehjælpsdagens hjemmeside www.bhd.dk/lotterier
  • Overskuddet fra Lillebror Lotteriet er med til at sikre Børnehjælpsdagens økonomiske eksistensgrundlag og går til hjælpeorganisationens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark.
  • Lillebror Lotteriet kom på gaden i 1926 og er dermed et af landets største og ældste lotterier. Den samlede gevinstsum er over 4,5 millioner kroner.
  • Læs mere på bhd.dk og facebook.com/bornehjaelpsdagen

Publiceret 12 April 2018 16:00

SENESTE TV