Flygtningetennis med mad og mødre

Der var flot fremmøde og stor buffet, da ’flygtningetennis’ slog dørene op og bød indenfor

Af
Thomas Schiermacher

Tennis “En kæmpesucces!” Sådan betegner formanden for Birkerød Tennisklub, Jesper Tvermoes, weekendens arrangement med mad og tennis for de engagerede i 'Flygtningetennis'.

“Jeg sidder i Projekt Unge Flygtninge ( PUF) i Rudersdal Kommune. På sidste møde talte vi om et teambuilding-arrangement og jeg foreslog naturligvis vi skulle spille tennis. Lørdag er der flygtningetennis, så jeg foreslog vi kombinerede det med PUF-arrangementet,” skriver jesper tvermoes. Som sagt, så gjort. Alle var med og udover tennismedlemmerne var der deltagere i PUF, som er kommunalt ansatte, frivillige , unge flygtninge og fire-fem af mødrene stod for maden. Klubben betalte råvarerne fra Hassans Alsammams butik i Holte.

“Der blev lavet den lækreste syriske mad og mødrene var i gang fra kl.11 for at være klar til kl.15 med maden. Der blev spillet tennis og nybegyndere, unge og ældre var med.

“Vi havde regnet med, at der kom 30-40 personer. Vi blev 69 og alle hyggede sig og havde en dejlig eftermiddag på tennisanlægget,” skriver formanden.

Tennisspillerne på banen i Birkerød

Tennisspillerne på banen i Birkerød

Folk flokkes om de syriske lækkerier.

Folk flokkes om de syriske lækkerier.

Publiceret 17 April 2018 07:00

SENESTE TV