NFL-spiller til Søllerød Gold Diggers

Søllerød Gold Diggers henter forstærkning i USA

“Vi kan med glæde offentliggøre, at vi har underskrevet en aftale gældende for 2018 sæsonen med tidligere New York Jets WR Anthony DiMarsico.”

Sådan skriver Søllerød Gold Diggers på deres hjemmeside.

Det lokale American Football-hold har de seneste år klaret sig flot og var sidste år i DM-finalen, hvor de tabte.

Anthony DiMarsico kommer med erfaring fra den største af alle ligaer inden for amerikansk fodbold, NFL, og selvom Anthony aldrig fik debut for Jets, er han en spiller med et højt niveau.

Det skriver klubben på hjemmesiden.

“Vi vidste, at vi efter signingen af Desmond Cooper i 2017, skulle fortsætte med at lede efter spillere på øverste hylde. Vores danske stamme af spillere er meget talentfuld, så vi var meget afklaret omkring, at vi ikke ville hente amerikansk forstærkning, blot for at gøre det. Hvis vi skulle have en amerikaner i truppen i 2018, skulle det være noget exceptionelt. I Anthony får vi ikke blot en fantastisk fodboldspiller, men også en person som kommer til at kunne bidrage positivt på tværs af alle hold i klubben,” udtaler sportsdirektør Casper Reinhardt, der og bakkes op af cheftræner Troels Vestergaard:

“I vores proces var vi igennem mange kandidater og endte med en liste på tre, hvor Anthony DiMarsico var topprioritet, så jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes os at få ham til klubben. Jeg forventer at han kan være med til at give vores offense en ekstra dimension, og samtidig hjælpe vores return game.”

Du kan læse mere om Anthony DiMarsico på www.jvhperformance.com/khalil.

Publiceret 17 April 2018 00:00

SENESTE TV