Skønhedsklinik udvider og får nyt navn

La Parfumerie fra Hørsholm overtager formelt ejerskabet af Clinique Trés Jolie i Birkerød Hovedgade

Af
Anne Dahl Kristensen

Lørdag 21. april markeres en ny tid i Birkerød Hovedgade med en reception. Den nuværende skønhedsklinik Clinique Trés Jolie har nemlig slået sig sammen med La Parfumerie, der har en butik i Hørsholm, og således udvides klinikken nu til også at være et parfumeri.

“Brigita og jeg har kendt hinanden igennem længere tid, og vi oplever en del kunder, der kommer til vores butik i Hørsholm, og derfor tænkte vi, at det ville være oplagt at udvide Brigittes klinik her i Birkerød med parfume også,” fortæller Jerry Jensen, der er indehaver af La Parfumerie i Hørsholm, og som nu også formelt overtager ejerskabet af butikken i Birkerød.

Ligesom i Hørsholm vil der i høj grad blive tale om parfumer, som man ellers ikke finder alle steder, og tanken er, at man skal kunne komme ind fra gaden og få hjælp til at finde den duft, der falder bedst i ens smag.

Butikken i Birkerød Hovedgade skifter navn til La Parfumerie i forbindelse med det nye samarbejde, men butikken vil fortsat tilbyde både kosmetolog- negle og fodbehandlinger, som det også er tilfældet i dag. Ligeledes vil åbningstiden ændre sig, så butikken fremover har åbent alle hverdage kl. 10-18 og lørdage kl. 10-15. Og man vil selvfølgelig fortsat kunne møde den hidtige indehaver af Clinique Trés Jolie, Brigita Jovanovic, som har haft butikken i seks år i Birkerød Hovedgade.

Ændringen i butikskonceptet markeres med en reception lørdag 21. april kl. 14-16, hvor alle er velkommen til at kigge forbi.

Clinique Trés Jolie i Birkerød Hovedgade skifter navn til La Parfumerie i forbindelse med det nye samarbejde. Men meget forbliver det samme i butikken. Foto: Anne Dahl Kristensen

Clinique Trés Jolie i Birkerød Hovedgade skifter navn til La Parfumerie i forbindelse med det nye samarbejde. Men meget forbliver det samme i butikken. Foto: Anne Dahl Kristensen

Publiceret 17 April 2018 11:30

SENESTE TV