ANNONCE

Igen i år danner Bernstorff Ridebane rammerne om vores fantastiske livsstilsmesse.

Nye udstillere og gamle kendinge vil omdanne ridebanen til et inpirationsmekka. Her er det muligt at hente inspiration i de nyeste tendenser inden for biler, rejser, bolig & design, haveindretning, kunst, mode, wellness og meget meget mere. 

Mere end 120 udstillere tilbyder at se og smage på en overflod af lækre og spændende produkter, alt sammen i de smukkeste omgivelser. 

Til de fartglade
Uanset om du er til el- hybrid eller benzinmotor, er der noget for dig. Du vil kunne sætte dig godt til rette i Porsches Panamera Turismo hybrid eller tage en prøvetur i Teslas model x.  Hvis ikke bilerne fanger – så tilbyder Trek Bikes en køretur på deres nyeste el-cykel med 250 wat motoreffekt, der giver medfart på 25 km i timen.

For have-entusiasterne
Hent inspiration til haven hos Aldershvile som medbringer store flotte løg fra Holland eller tjek de smukke krukker fra Amfora. Ordrup Værktøjsmagasin tilbyder igen i år tips og tricks til vedligeholdelse af haven mens den engelske gartner giver inspiration til anlægning og indretning af haven.

En verden af boligindretninger
Ridebanen er omdannet til et boligmekka, hvor der kan søges inspiration til at bygge nyt eller indrette huset, samt inspiration til indretningen med designklassikere og hente inspiration hos indretningsarkitekter.

 

Gastronomiske oplevelser
Lad dine smagssanser blive udfordret, når du går på opdagelse blandt de mange fantastiske udstillere med vin, chokolade, delikatesser, special-øl, økologisk kaffe mm.

Events 
Oplev fest, farver og fart ved dansk ride forbunds landsdelsfinaler 2018.
Her samles ryttere i alle aldre, og alle typer af heste og ponyer for at dyste i de publikumsvenlige aktiviteter kvadrille, pas de deux, ponygames, stilstafetspringning og parkour & miljø. Rytterne og deres firbenede makkere vil være festligt klædt og klar til at give publikum en på opleveren.

Hos chpevent glæder vi os til at byde velkommen til en verden af inspiration!

ENTRÉPRIS
Voksne: 100 kr.
Børn (4 år-12 år): 25 kr.

Betaling
Det er muligt at hæve kontanter og betale med dankort ved indgangen.
Bemærk at ikke alle udstillere tager dankort på standene, derfor er det
en god idé at have kontanter med hjemmefra.

Åbningstider
Fredag d. 17. august: 15.00 - 19.00
Lørdag d. 18. august: 10.00 - 17.00
Søndag d. 19. august: 10.00 - 16.00