Gør et loppefund hos spejderne. Pr-foto: Kim Dabelstein Løwe

Gør et loppefund hos spejderne. Pr-foto: Kim Dabelstein Løwe

Loppemarked hos spejderne

Lørdag 7. september holdes det årlige loppemarked ved spejderhytten på Gl. Holtegade

arrangement Trørødspejderne, der holder til i Trørød, Nærum og Gl. Holte, har i over 20 år afholdt årligt loppemarked. I år bliver ingen undtagelse, hvor det foregår på lørdag 7. september kl. 10-16 ved spejderhytten på Gl. Holtegade 39-41.

Loppemarkedet er en begivenhed, hvor alle fra de helt små spejdere på 7 år – minispejdere - til de voksne spejdere, har opgaver, og forældre og bekendte hjælper til på dagen og i ugerne op til.

Trørødspejderne har valgt at indtægten fra det årlige loppemarked er en væsentlig del af gruppens økonomi og har på den måde haft mulighed for at holde kontingent og priser for ture på et minimum. Bl.a. var minigruppen på en ugens sommerlejr i Roskilde og de større tropsspejdere på tur til Rotterdam og mødes med andre udenlandske unge spejdere.

"I et område, som det vi bor i i Rudersdal Kommune, kan vi hurtigt komme til at tro, at alle familier har uanede ressourcer, og lige så langsomt bliver fritidsaktiviteter dyrere og dyrere. Det mener vi ikke, er den rigtige vej at gå. Alle skal kunne deltage i foreningslivet og være med på en tur som for eksempel troppens tur til Rotterdam,", siger formand for Trørødspejderne Christoffer Suse i en pressemeddelelse.

Derfor er spejderne også helt afhængige af den velvillighed, der gennem årene har været til at donere effekter til salg på loppemarkedet.

jesl

Publiceret 06 September 2019 10:30