Alle mand på dæk til jubilæumsfoto. Tillykke med 25 år i midtpunktet.
Alle mand på dæk til jubilæumsfoto. Tillykke med 25 år i midtpunktet.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

25 år med apotek i Midtpunktet

I juni 1992 flyttede Holte Apotek fra en beliggenhed på Øverødvej, hvor der nu er Holte Modelhobby, til det dengang nyrenoverede Holte Midtpunkt med rulletrappe lige op til apoteket

I 1996 blev hele Holte Midtpunkt bygget om og rulletrappen fjernet, og erstattet af et rullebånd, der også kunne tage indkøbsvogne.

Nu i 2016 blev Midtpunktet igen ombygget og nærmest tilbageført, så der igen er rulletrappe til apoteket, og indkøbsvogne skal med de to nyetablerede elevatorer mellem de to etager.

Apoteket er også blevet ombygget og moderniseret flere gange i løbet af de 25 år. Dels med al ekspedition direkte ved skranken, og senest ved at lave vores betalingskasse ved udgangen, der har opfyldt to vigtige funktioner. Den ene er at ventetiden blev reduceret væsentligt ved at betalingen blev samlet ét sted og dermed frigav faglært personale til receptekspedition og rådgivning. Den anden vigtige fordel er at kunder, der ved hvad de skal have af varer i selvvalget, selv finder det og går til betaling uden ventetid.

På apoteket går vi op i at have en god stemning, og alle medarbejderne er stolte af at have ry for at yde en meget god og grundig ekspedition. Bortset fra farmakonomeleverne har de fleste medarbejdere været her i 10-20 år eller mere.

Nu er 25 år gået og fremtiden venter. Vi siger tillykke til Holte Apotek.

Publiceret: 15. Juni 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt