Der var livlig aktivitet på årets Frivilligbørs, der fandt sted i fredags.
Der var livlig aktivitet på årets Frivilligbørs, der fandt sted i fredags.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Årets Frivilligbørs kastede 142 aftaler af sig

Der blev handlet, snakket og netværket på livet løs, da årets FrivilligBørs løb af stablen i Frivilligcenter Rudersdal i fredags

61 deltagende foreninger, institutioner og virksomheder lagde fredag vejen forbi årets FrivilligBørs. Over 100 deltagere var mødt op og centrets torv summede af spændte, entusiastiske og glade deltagere, der var klar til at gøre en god handel.

Rudersdals borgmester Jens Ive (V) åbnede børsen kl. 16.00, og lynhurtigt blev de første aftaler indgået. Og alt i alt blev der indgået hele 142 aftaler.

Det var da også en glad centerleder Lotte Hassing, der gjorde status efter en begivenhedsrig dag.

”FrivilligBørsen har været en kæmpe succes med et rekordstort antal deltagere og indgåede aftaler, så vi er meget tilfredse, siger hun.”

Aftalerne på årets frivilligbørs spændte vidt, og mange deltagere fik spændende aftaler med sig hjem. Blandt andet aftalte den lokale kultur og naturforening; KulNaTur en naturvandring med Aktivitetscentret Teglporten, Venligboerne Rudersdal aftalte et kursus for flygtninge med fokus på budgetlægning med Danske Bank i Holte, og Børns Voksenvenner København indgik en aftale med Rudersdal Bibliotekerne om udstilling af billeder og oplæg på Rudersdal Bibliotekerne.

adk

Publiceret: 13. November 2017 20:12
Leveret af Roskilde Avis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere