Gl. Holtegaard byder på aktiviteter både ude og inde i efterårsferien.
Gl. Holtegaard byder på aktiviteter både ude og inde i efterårsferien.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Æblejagt i barokhaven

På Gl. Holtegaard kan man i efterårsferien blandt andet også lave sit eget paptallerkenstel

Gl. Holtegaard inviterer til efterårsaktiviteter både inde og ude i efterårsferien.

Søndag 15. oktober kl. 14-16 vil billedkunstner og kunstformidler Mette Wille medbringe stabler af paptallerkener, farverige tuscher og en bunke af billeder fra kolonitiden.

Efter en inspirationstur i udstillingen, hvor der tales om udvalgte værker og den caribiske billedkunstner La Vaughn Belles kunstværk nærstuderes, går deltagerne i værkstedet.

Her er der mulighed for at klippe kolonibillederne ud i mange dele og overføre dem på paptallerkener, eller selv kreere sit helt eget paptallerkenstel.

Tilmelding på mail gl-holtegaard@rudersdal.dk.

Find den listige æbletyv

I hele efterårsferien kan børn og barnlige sjæle i barokhaven gå på jagt efter den listige æbletyv, der har stjålet gartnerens æbler. Der venter en belønning for enden af æblejagten. Æblejagten er gratis, og skattekortet kan hentes i billetsalget. I anledning af 100-året for salget af De Vestindiske Øer undersøger Gl. Holtegaards efterårsudstilling vores fælles kolonihistorie og den magt og afmagt, som er forbundet med dette kapitel i Danmarkshistorien. Udstillingen præsenterer ældre værker og kulturhistorisk materiale samt samtidskunst fra ind- og udland, der bl.a. vil perspektivere emner som slaveri.

jesl

Publiceret: 12. Oktober 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere