First Hotel Marina i Vedbæk går en usikker fremtid i møde. Samtlige medarbejdere på stedet er opsagt ved årsskiftet.
First Hotel Marina i Vedbæk går en usikker fremtid i møde. Samtlige medarbejdere på stedet er opsagt ved årsskiftet.
Foto: Michael Mottlau/Ritzau Foto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Alle medarbejdere fyret på Hotel Marina

Det kendte hotel i Vedbæk går en usikker fremtid i møde

Skråt over for Vedbæk Havn ligger det kendte First Hotel Marina, der igennem årene har haft som fast tradition at huse såvel fodboldlandsholdets spillere som julemænd, der i forbindelse med det årlige sommertræf på Bakken har for vane at hvile ud i Vedbæk. Ikke mindst har hotellet dannet rammen om talrige forretningsmøder og feriebobler for privatpersoner. Men fremover kan det være slut med den slags.

Ifølge branchesitet Kursuslex.dk er samtlige medarbejdere på First Hotel Marina blevet opsagt ved årsskiftet, og ingen kender fremtiden for stedet. Af samme årsag er det i øjeblikket ikke muligt at booke sig ind på hotellet.

“Vi kan ikke tage imod nye aftaler for 2018, for vi ved ikke, om døren står åben for hoteldrift i 2018,” siger General Manager Susanne Jensen First Hotel Marina i Vedbæk til sitet Kursuslex.dk.

“Vi er ved at dø af nysgerrighed for at vide, hvad der skal ske med stedet, men lige nu aner vi absolut intet. Vi ved kun, at hele medarbejderstaben er opsagt fra det nye år, og vi søger alle sammen nye jobs,” fortsætter Susanne Jensen.

Hotel Marina beskæftiger i dag cirka 30 personer fordelt på forskellige faggrupper, og ifølge Kursuslex.dk har ejeren af hotelbygningerne, Lars Christiansen, ingen kommentarer til sagen.

Publiceret: 08. September 2017 15:25

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt