Anne Linnet hører til den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie. Nu kan hun opleves til MantziusLive 30. september. Pressefoto
Anne Linnet hører til den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie. Nu kan hun opleves til MantziusLive 30. september. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Anne Linnet optræder på Mantzius

Ingen anden dansk sangerinde og sangskriver har som Anne Linnet printet sig ind i generationer af danskernes musikalske dna, og hun tilhører derved den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie. Lørdag 30. september kommer hun til MantziusLive i Birkerød.

”Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere og som medlem af bands som 'Tears', 'Shit & Chanel', 'Anne Linnet Band' samt 'Marquis de Sade' har Anne Linnet ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år,” fortæller Mads Riishede, kunstnerisk leder.

”Vi kan alle synge med på klassiker såsom 'Tusind Stykker', 'Smuk og Dejlig', Glor på Vinduer', 'Venus' og 'Barndommens Gade'. Og Anne Linnet har derved bevist, at hun er én af de få sangerinder herhjemme, der har holdt sig aktuel igennem flere årtier.”

”IFPI's Ærespris for hendes store betydning i dansk musik satte blot en stor streg under, at Anne Linnet er et ikon!” slutter Mads Riishede. Billetter koster 275 kr. + gebyr. De kan købes på BilletBoxen.dk.

gs

Publiceret: 22. September 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt