Rejser Annoncer
Toscana

Fantastiske Toscana

Intet område i Italien har i den grad vundet udlændingenes opmærksomhed og kærlighed som vidunderlige Toscana. Det er bestemt ikke uden grund. Regionen tilbyder alt fra flere tusind års historie, kunst på hvert et gadehjørne, hyggelige små middelalderbyer, smuk natur og egnens skønne vine og velsmagende køkken. I Toscana finder vi spor fra såvel etruskere som romere, men den altoverskyggende historiske periode er renaissancen, som netop opstod i Firenze. Men rejsen bringer os ikke blot til Firenze, men også til historiske byer som Lucca, Siena, Pisa og Pistoia. Vi bor centralt for vore udflugter i den elegante kurby Montecatini.

I Toscana finder vi spor fra såvel etruskere som romere, men den altoverskyggende historiske periode er Renaissancen, som netop opstod i Firenze. Men rejsen bringer os ikke blot til Firenze, men også til historiske byer som Lucca og Pisa samt den mindre kendte perle som Pistoia besøges også. På kulturrejse med Saxenborg Rejser oplever du ægte toscansk stemning, de prægtige historiske bygninger, det toscanske køkken og meget mere. Naturligvis er det med dansk rejseleder med passion for at give dig de bedste oplevelser.

Klik her for at booke rejsen


Program:

DAG 1: Ankomst og indtjekning på hotel
DAG 2: Udflugt til Firenze med tog
DAG 3: Udflugt til Lucca med tog Eftermiddagstur til fods i Montecatini Terme´
DAG 4: Dag på egen hånd
DAG 5: Udflugt til Siena
DAG 6: Halvdagstur til Pistoia
DAG 7: Dag på egen hånd
DAG 8: Besøg i Pisa og hjemrejse

NB! Programmet er vejledende, og ændringer i rækkefølgen kan forekomme. Ved ankomst til destinationen oplyses det endelige dagsprogram
Se hele programmet her

Hotel

Vi bor centralt for vores udflugter i den elegante kurbadeby Montecatini Terme på Hotel Ambrosiano***, som er et familieejet hotel og i ægte italiensk stil. Her vil du fra første øjeblik føle dig velkommen og komfortabel i en hyggelig og ægte italiensk atmosfære. Værelserne har bad, telefon, nogle har balkon.


Publiceret: 20 Januar 2017