Rejser Annoncer
BUSREJSE Italien

Garda - Valpolicella - Amarone -behøver vi at sige mere?

Oplev fantastiske vinområder, besøg hos mange vinbønder, 3 dejlige byer ved Gardasøens bred - og gør gode indkøb

8 dage - Inkl. bus, hotel, kvartpension og udflugtsprogram. God plads til dine indkøb!

Denne rejse går mod et af Europas mest naturskønne områder, Gardasøen og Valpolicella. Valpolicella betyder ”dalen med de mange kældre” og er et af de smukkeste vinområder i hele Italien. Vindyrkningen har her dybe rødder og vinentusiaster fra hele verden lovpriser de lokale vine som Amarone, Ripasso og Soave. Vi besøger området netop når vinhøsten er i gang. Vi bor på solsiden af søen i hjertet af Garda med smagfulde spisesteder og har typisk mindre end en times kørsel til vore vinbesøg. Her smager vi vinene, og har mulighed for gode indkøb til italienske priser. Vi sikrer god plads og pakning af dine vine. Et bedre udgangspunkt for en oplevelsesrig vinrejse findes ganske enkelt ikke!

Klik her for at booke rejsen


Dag 1 - Afrejse og overnatning i Tyskland
Afgang fra Danmark. De smagsmæssige oplevelser starter allerede ved busturen start, idet der er vinsmagning og information om vinproduktion, mens vi kører. Ankomst i Sydtyskland først på aftenen, hvor vi nyder en god middag på vores hotel.

Dag 2 - Brennerpasset og ankomst til Gardasøen
Turen går i dag videre gennem de smukke alper over Brennerpasset til vores hotel i Garda på den østlige side også kaldet solsiden af Gardasøen, som danner en velvalgt base for vores dage i Italien med store vinoplevelser.

Dag 3 - Bardolino og Pedemonte
Dagen starter med bytur i Bardolino, en af de smukkeste byer ved Gardasøen. Sidst på formiddagen skal vi til Pedemonte og besøge turens første vinproducent Accordini. Vinsmagning og rundvisning på den nyetablerede vingård. Om aftenen mulighed for tilkøb af gourmetmiddag og vinmenu på vinproducenten Buglionis vinrestaurant i San Pietro. Alternativt aftenen fri.

Dag 4 - Garda og San Briccio.
Først på formiddagen kører vi mod besøg hos de meget charmerende vinproducenter Tenuta Sant’ Antonio i San Briccio. Hjemkomst medio eftermiddag. Aftenen fri.

Dag 5 – Biodynamiske vine og festmiddag (incl. i prisen).
Om formiddagen kører vi til 2 charmerende brødre i San`t Ambrochio, nemlig producenten Carlo Boscaini og ser og smager deres vinproduktion. Derfra kører vi direkte til vinsmagning og tilhørende festmiddag i bjergene syd for Verona ved den biodynamiske producent Fasoli Gino, som har planlagt en menu garneret med vine fra egen produktion.

Dag 6 - Garda og San Floriano
Om formiddagen skal vi til San Floriano, hvor vinproducenten Venturini tager rigtig godt imod os. Herefter til Corrado Benedetti med rigtig gode muligheder for at smage og købe et meget varieret udbud af Venetos oste, skinker, pølser, marmelader m.m. Hjemkomst medio eftermiddag. Aftenen fri

Dag 7 - Hjemrejse og overnatning i Tyskland
Så er det tid til at tage afsked med Gardasøen og Valpolicella. Middag og overnatning på hotel i Tyskland.

Dag 8 - Hjemkomst
Ankomst til Danmark og udlevering af evt. indkøb.

Forbehold for ændringer i programmets rækkefølge

Hotel Hotel Alle Torre *** . 3-stjernet otel beliggnde et par skridt fra promenaden i Gardas smukke historiske centrum, ikke langt fra butikker, markeder, strand, havn og færgeleje. Hotellet har udsigt over det kulturelle torv Villa Carlotti. Desuden er der bar og restaurant på hoellet. Værelser med brus og hårtørrer, sat-TV, telefon og safetyboks.


Publiceret: 3 Februar 2017