Birkerød Idrætscenter var fyldt op, da Vedbæk Gymnastikforening var vært for DM
Birkerød Idrætscenter var fyldt op, da Vedbæk Gymnastikforening var vært for DM
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fuldt hus i Birkerød

Af: Thomas Les Rasmussen
Der var fart på i Birkerød Idrætscenter i weekenden, da Vedbæk Gymnastik Forening og Danmarks Gymnastik Forbund arrangerede DM i Spring/Rytme for gymnaster på 8-11 år.
Rudersdals nye idrætscenter i Birkerød satte de perfekte rammer om konkurrencen, hvor 1000 glade børn konkurrerede i tre discipliner: Rytmisk serie på gulv, spring på springbane, og spring på minitrampolin. Der blev i løbet af weekenden afviklet 9 pige divisioner og 2 drenge divisioner, hver bestående af 8 hold. 1500 tilskuere lagde vejen forbi Birkerød Idrætscenter i løbet af weekenden.

Bronze til piger fra Vedbæk Gymnastik Forening

Holdet fra Vedbæk kunne på hjemmebane glæde sig over en bronze medalje i 5. division. Pigerne lå med de point de havde med fra kvalifikationen "kun" til en 4. plads inden konkurrencen. Det må siges at være mere end bestået for holdet af piger, der kun har gået til gymnastik i to år.

Et stort idrætscenter skal der til.

Spring/rytme gymnastik er en konkurrencesport der kræver en hal der er større end en håndboldbane, og som om det ikke er nok, kræves der endnu en hal ved siden af til opvarmning på redskaber før det går løs i selve konkurrencehallen. Dertil kræves gode omklædningsfaciliteter.

Det er derfor ikke så mange steder i Danmark, at disse konkurrencer kan afholdes, og nu er Rudersdal Kommune med Birkerød Idrætscenter så kommet på det Danmarkskort.

Arrangørerne fra Vedbæk Gymnastikforening fortæller desuden med storsmilende ansigter at hallens personale har være helt fantastisk servicemindede og entusiastiske. Og café Grundtvig i hallen, der blandt andet sørgede for forplejning til dommerne blev rost til skyerne.

Blandt gymnaster, dommere og trænere var der bred enighed om, at idrætscenteret med dens lyse og indbydende arkitektur virkelig er en perle som Rudersdal kan være stolte af.

Vedbæks piger igang med deres serie på gulvet i Birkerød.
Vedbæks piger igang med deres serie på gulvet i Birkerød.

En veltilfreds arrangør forening

Vedbæk Gymnastik Forening som kun består af 250 gymnaster var inden weekenden spændte på, hvordan det ville forløbe. Da det i løbet af weekenden blev klart at det hele bare kørte på skinner, bredte der sig en epidemi af smilende ansigter hos alle de frivillige trænere, gymnaster og forældre.
Publiceret: 28. April 2009 06:31

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere