Vreden får frit løb på facebook. Det er altså også strengt at male på folks biler. Privatfoto
Vreden får frit løb på facebook. Det er altså også strengt at male på folks biler. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bil bemalet med grafitti på Nærumvænge Torv

“Der skal efterhånden en del til at pisse mig godt og grundigt af, men når jeg kommer ud til min bil og nogle snotunger brygget på djævleyngel, har tegnet med sprittusch på min bil, så får jeg lidt lyst til at kvæle vedkommende. Må din røv klø og arme være for korte, mens du løber et barfodet Marathon på legoklodser.”

Der bliver ikke lagt fingre imellem på Camilla Dahls facebookside.

Men vreden er måske til at forstå. Torsdag morgen kommer hun ned til sin parkerede bil. Bilen, en Volkswagen, holdt parkeret på Nærumvængetorv. Men den havde ikke fået lov at være i fred, for i nattens mulm og mørke er den blevet udsat for hærværk. Der er lavet graffiti på bilens højre fordør.

“Det er rent tilfældigt, at det lige er min bil, det er gået ud over,” skriver Camilla Dahl i en besked til Rudersdal Dal Avis og tilføjer: “Ingen fjender her :).”

Efterlyser synderen

I Facebookgruppen 2850 Nærum har Camilla delt billedet af sin graffiti-bemalede bil og tilføjet en efterlysning.

Har dit barn været ude og “hygge” sig i går aftes/i nat omkring Nærum vænge torv? Så vær venlig at tjekke deres lommer for en fin sort sprittusch.”

 

Hjælp fra bilforhandler

Under facebookopslaget i 'Nærum-gruppen' er der mange gode råd til at få tuschen af bildøren. Men heldigvis behøver Camilla ikke selv gå i gang med kemikalier og knofedt.

“VW har valgt at gøre det gratis for mig, så min forsikring ikke bliver belastet,” siger hun.

Se alle ugens annoncer
Oplev Rudersdal