Brian Mark Hansen, køkkenchef på Søllerød Kro, tager måske kroen til nye højder, når der i næste uge drysses Michelin-stjerner ud i Danmark.
Brian Mark Hansen, køkkenchef på Søllerød Kro, tager måske kroen til nye højder, når der i næste uge drysses Michelin-stjerner ud i Danmark.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bookmaker: Søllerød Kro får en stjerne til

Søllerød Kro er favorit til at gå fra én til to stjerner, ved årets uddeling til Guide Michelin

Søllerød Kro har år efter år holdt niveauet og er igen og igen blevet belønnet af de hårde anmeldere fra Guide Michelin. Sidste år tog kroen ved kærret sin 10. stjerne i træk, men køkkenchef Brian Mark Hansen og restaurantchef Jan Restorff og holdet på kroen må finde sig i, at være i spil til at høste to Micelin-stjerner på en og samme dag, hvis Danske Spils oddsættere får ret.

"Set på landsplan, så er Søllerød Kro den største favorit til at gå fra én til to stjerner. De har i årevis leveret på allerhøjeste niveau. Men det er som om, de har besluttet sig for, at nu skal det være. Helhedsoplevelsen er blevet en tand bedre hele vejen rundt, siger oddssætter hos Danske Spil," Jan Trier. Hvis du tror, Søllerød Kro kan gå for én til to stjerner, så tilbyder Danske Spil odds 1,60 på udfaldet.

Du kan se stjerneuddelingen live fra Stocholm på www.rudersdalavis.dk

Publiceret: 16. Februar 2017 12:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere