En af Danmarks skarpeste debattører, Clement Kjersgaard, kommer til Birkerød for at tale om den nye verdensorden efter Brexit og Trumps sejr. Pressefoto
En af Danmarks skarpeste debattører, Clement Kjersgaard, kommer til Birkerød for at tale om den nye verdensorden efter Brexit og Trumps sejr. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Clement om den nye verdensorden

4. oktober inviterer MantziusLive i Birkerød til foredrag med journalist og tv-vært Clement Kjersgaard om den nye verdensorden affødt af Brexit og Trumps sejr.

”Clement kommer til at tage fat i den nye verdensorden, hvor gamle partier kæmper for at orientere sig i et nyt politisk landskab udfordret af protestbevægelser fra både venstre og højre. Efter foredraget vil der være masser af tid til spørgsmål fra – og debat med – publikum. Det vil være en stor del af oplevelsen,” lover kunstnerisk leder Mads Riishede i en pressemeddelelse fra MantziusLive.

Clement Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks travleste foredragsholdere og ordstyrere. Siden 2003 har han været studievært på DR på et hav af tv-programmer. I 2004, 2007 og 2011 vandt han TV-priser, i 2011 var han modtager af Publicistprisen og blev udnævnt af fagbladet Journalisten til Danmarks mest magtfulde journalist og i 2013 modtog han Berlingskes Journalistpris.

Billetter 180 kr. på www.billetboxen.dk. jesl

Publiceret: 02. Oktober 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere