Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

De 7 kvikke: Ditlev Otte-Trojel, Nye Borgerlige

Hver uge frem til valget har Rudersdal Avis stillet syv faste spørgsmål til partiernes spidskandidater

Hvad gør dig vred?

Skattetrykket og politikernes manglende respekt for skatteborgernes penge. Det offentlige skal fokusere på sine kerneopgaver og lade andre om resten.

Hvis du skulle bosætte dig et andet sted i Danmark, hvor skulle det så være?

Jeg er født og opvokset i Rudersdal, og til trods for studier i København og Tokyo har Rudersdal altid været hjem for mig. Skulle vi bo andre steder, ville vi nok vælge en lille by på Nordkysten, så vi kunne være tæt på vores familier.

Hvilken historisk begivenhed ville du gerne have været en del af?

Jeg har altid været meget fascineret af store kulturers storhed og fald, så det kunne være spændende at opleve eksempelvis Romerriget eller Inkariget på første hånd.

Hvad er det vigtigste, din mor eller far har lært dig?

At forsørge mig og mine og bidrage til samfundet. Mine forældre har arbejdet hårdt for, at min søster og jeg kunne få de bedste muligheder i livet, og det samme vil jeg gøre for mine børn. De har også lært mig at engagere mig i samfundet, og jeg har blandt andet lavet meget frivilligt arbejde inden for uddannelse, integration og sport.

Hvad er din dårligste vane?

Jeg er meget nysgerrig af natur og har altid engageret mig i mange forskellige aktiviteter og projekter. Nogle gange synes min kone, jeg har lidt for mange jern i ilden.

Hvad fik dig senest til at grine?

Vores mellemste dreng er lige begyndt at tale, og det er vildt sjovt at følge med i, hvad der foregår inde i hans hoved.

Hvem i Kommunalbestyrelsen vil du helst:

1) Drikke en øl med? Som helt ny i lokalpolitik har jeg kun et meget overfladisk kendskab til de fleste af de siddende politikere. Jeg vil derfor gerne tage en øl med dem alle for at lære dem bedre at kende. Det ville dog tage nogle uger, for 22 øl er meget at komme igennem.

2) Tage på road trip med? Court Møller. Man har god tid til at tale sammen på et roadtrip, og jeg ville aldrig løbe tør for emner at drøfte med en Radikal.

3) Møde i en boksering? Jeg lærer mine drenge ikke at slås, så jeg ville ikke møde nogen i en boksering. Men hvis nogen fra kommunalbestyrelsen absolut insisterede, har jeg dyrket meget karate og skulle nok kunne forsvare mig.

Publiceret: 20. November 2017 11:48

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
Valget netop nu