Den genvalgte formand, Ann Sofie Orth, med de to nyvalgte bestyrelsesmedlemmer, Christian Fode og Jack Otto Kristensen.
Den genvalgte formand, Ann Sofie Orth, med de to nyvalgte bestyrelsesmedlemmer, Christian Fode og Jack Otto Kristensen.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

De Konservative gør status

Det Konservative Folkeparti i Rudersdal har netop afholdt deres årlige generalforsamling

Mere end 60 medlemmer af Det Konservative Folkeparti i Rudersdal var mødt frem til den årlige generalforsamling, hvor foreningen gjorde status på året der gik. Det fremgår af en pressemeddelelse fra partiet.

Kommunalvalget i november, hvor Konservative gik frem til fire mandater, var det naturlige udgangspunkt for en glad konservativ aften.

”Det er jo en ganske særlig fornøjelse at stå med en rådhusgruppe på fire i stedet for to medlemmer,” konstaterede formand Ann Sofie Orth, der i sin beretning havde mange, der skal skulle siges tak til.

Et parti i fremgang

”En valgkamp er i sandhed en holdindsats, og der er mange, der har stået faddere til vores fine resultat 21. november. Det er blandt andet kandidaterne, men også dem der bryggede kaffe, bagte kager og tændte bålfad. Nye og gamle aktivister, der satte plakater op – og tog dem ned. Læserbrevsskribenter, dem på facebook og dem på gader og stræder. Og naturligvis vælgerne, der var så venlige at kvittere.”

Ann Sofie Orth fortæller i pressemeddelelsen, at der samlet var cirka 100 aktive i den konservative valgkamp i Rudersdal i 2017, ligesom foreningen i lighed med Det Konservative Folkeparti på landsplan oplever medlemsfremgang.

På generalforsamlingen blev Ann Sofie Orth genvalgt som konservativ lokalformand. Til bestyrelsen blev Lars Søndergaard-Nielsen, Jan Christiansen og Eric Beran genvalgt. Men der var også plads til nye ansigter, nemlig de to kommunalvalgskandidater, Jack Otto Kristensen og Christian Fode. Begge fortsætter dermed engagementet i Det Konservative Folkeparti i Rudersdal.

adk

Publiceret: 04. Februar 2018 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis