Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: 150S Forever

Adam Frederik Nissen Feldt, Fruerhøj 4, 2970 Hørsholm

Vi er en almindelig familie, som bor i Ubberød i øst-sognet i Rudersdal, og 150S (og i myldretiden 15E) er det eneste realistiske alternativ til bilen når:

1) Mor skal til og fra arbejde på Amager hver dag.

2) Far skal til og fra arbejde i Lundtofte hver dag.

3) Barn #1 skal til og fra gymnasiet i Nærum hver dag.

4) Barn #1 og #2 skal til og fra kommunens foreningstilbud i Gl. Holte 2-3 gange om ugen hver.

Hertil kommer, at 150S er den eneste seriøse offentlige transportforbindelse, der binder vores skønne men decentrale kommune sammen mellem øst-sognet og kommunens arbejdspladser og institutioner i den sydgående akse mod Vedbæk, Gl. Holte og Nærum.

Så ud over at vi som familie har et reelt afhængighedsforhold til 150S, vil den afkortning af ruten, der er foreslået ved Gl. Holte, stække kommunens sammenhængskraft og interne infrastruktur til skade for mange, og da særlig for øst-sognet.

Læs om det fremlagte forslag her.

Her ligger også min tidligere arbejdsplads i Scion DTU, og både her og i Lundtofte, hvor jeg nu har min gang, er der mange der anvender 150S dagligt.

150S  til Kokkedal er i forvejen blevet forringet til timedrift om aftenen, hvorfor det er blevet vanskeligere at komme hjem fra byen og gymnasiet.

Så på egne, familie, naboer, kolleger og ex-kollegers vegne hermed en appel for at bevare den nuværende rute for 150S helt til Kokkedal.

Publiceret: 30. Januar 2018 18:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis