Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Acceptabel offentlig transport i Vedbæk

Niels Orbesen, Skovkanten 55, Gl. Holte, 2850 Nærum

Jeg bruger dagligt bus fra Gl. Holte til Vedbæk Station for at tage kystbanen ind til København.

Tine Brandt har i et debatindlæg kritiseret, at i Vedbæk er der kun fire minutter til at skifte fra bus 193 til tog mod København. For det første er fire minutter nok til den korte afstand, der er fra busstoppestedet til perronen. For det andet ankommer bussen ofte mere end fire minutter før toget afgår. De tidspunkter som buskøreplanen angiver, er hvornår bussen afgår fra Vedbæk Station. Ofte ankommer bussen lidt før og holder nogle minutter ved Vedbæk Station. Når jeg ved 9-tiden ankommer med bus til Vedbæk Station, kan jeg ofte nå at løbe ind i Aldi og købe et par rundstykker, inden jeg tager det første tog mod København.

Tine Brandt har skrevet, at for komme ud til hurtigbusser på Helsingørmotorvejen, må hun tage en 27 minutter lang sightseeing bustur. Hun har ladet som om, at man kun kan skifte til motorvejsbus i Nærum. Hun har undladt at skrive, at med bus 195 kan hun komme ud til Helsingørmotorvejen i Gl. Holte på den halve tid.

Læs Tine Brandts læserbrev her

Fra det busstoppested der er nærmest Tine Brandts bopæl, er der i dagtimerne på hverdage seks busafgange i timen (tre afgange med bus 193 og tre afgange med bus 195). Det er acceptabelt, når man tænker på det antal personer, som har brug for offentlig transport. Bortset fra myldretiden er der altid ledige sæder i bus 193 og 195.

Tine Brandts påstand om at det fra Vedbæk er ganske umuligt at benytte offentlig transport til og fra arbejde er forkert. Hvis nogen har svært ved det, er det fordi vedkommende arbejder på skæve tidspunkter.

Publiceret: 16. Januar 2018 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

Bøger
Forsiden netop nu