Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Børn og ældre får masser

Af Borgmester Jens ive (V)

Kære Peter Bøje, tak for dit indlæg her i Rudersdal Avis. Du nævner en række gode og nødvendige initiativer som jeg gerne vil vedstå mig at være en del af, men som jeg dog ikke alene kan tillade mig at tage æren for.

- Fartdæmpning af Øverødvej, hvor vi efter en længere dialog og et antal møder besluttede den omfattende fartdæmpning der i dag gør Øverødvej til et langt bedre sted at færdes.

- PCB renoveringen af Skovly der var et helt nødvendig, og ja den tog lang tid fordi der måtte findes nye løsninger for at få fjernet PCBen ordentligt.

- Egebækskolens overflytning til Skovlyskolen. En beslutning jeg er rigtig glad for at vi tog i Kommunalbestyrelsen. Det er afgørende for den gruppe af børn at komme så tæt på ”normal-miljøet” som overhovedet muligt. Og Skovlyskolen er en rigtig god ramme for de børn.

- Skoletandplejen blev centraliseret til enkelte af vores skoler til gavn for såvel faglighed som økonomi. En beslutning der nu i en række år har fungeret særdeles godt.

- Og jeg er helt enig, de røde cinders baner kan vi ikke være bekendt ikke er blevet fjernet endnu. Så også på den måde er det godt at vi nu ikke længere lader arealet ligge hen men formodentlig kan sætte det i spil til gavn og glæde for de svageste ældre.

- En ny idrætshal er det ikke blevet til, primært fordi det endnu ikke er en ny hal, der er blevet prioriteret af kommunalbestyrelsen. En prioritering der har været helt nødvendig i en tid hvor den økonomi som Rudersdal Kommune får lov til at beholde er blevet mere og mere udfordret.

Til sidst nævner du en række projekter som du anser for overflødige, og lad mig sige det kort, der er vi ikke enige. Jeg synes digitale læringsmidler til børnene er vigtige. Jeg synes også det var rigtigt at få lavet en god trafikløsning på Vasevej, helt ligesom på Øverødvej i øvrigt. Og bliver det til et friplejehjem så er det ikke Kommunen der har kvadratmeteromkostningerne hvilende på sig. Men ligegyldig hvem omkostningen påhvilede så synes jeg stadig at vi også skal tage ordentlig hånd om vores ældre, helt som vi også gør det for Rudersdals børn.

Men for at runde af, kan vi ikke bare konstatere at vi på nogle punkter ser forskelligt tingene? Og derfor er dialogen et godt instrument, så kig forbi mit kontor en dag så vi kan komme lidt mere i dybden med de enkelte påstande.

Publiceret: 09. Maj 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere