Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Byggeplanerne på Kajerød grunden

Peter Juul Jensen, Lindehøj Vænge 24, 3460 Birkerød

Det er med stor undren, at man nu på Rudersdal kommunes hjemmeside kan læse en pressemeddelelse om, at der allerede er indgået en kontrakt med nogle byggefirmaer om bygning af almene og private boliger på grunden hvor Kajerødskolen tidligere lå.

I maj måned var alle omkringboende borgere til Kajerød grunden indkaldt til et informationsmøde om grundens fremtid. Det blev højt og helligt lovet fra viceborgmester Erik Mollerups side, at borgerne løbende ville blive informeret om kommunens byggeplaner. Der var blandt de fremmødte stor nervøsitet for antallet af boliger, som nu er på hele 70 boliger, og ligeledes var man meget nervøs for, hvor højt et kommende byggeri ville blive – 3 etager blev nævnt. Hvad med parkeringsforholdene? i Kajerød skolens tid, var mange omkring boende plaget af biler der holdt på de tilstødende veje.

Nu et ½ år efter mødet ligger der så en plan klar, uden at borgerne har haft nogen indflydelse, eller mulighed for at komme med input til et kommende byggeri. Der var blandt de fremmødte et stort ønske om et fælleshus, er det med i planen???

Vel kommer der en lokalplan for området, hvor man har mulighed for at gøre indsigelser, men vi ved vist alle, at når man er nået til det stadie i processen, hvor en lokalplan er fremlagt, skal der mange og grundige argumenter til for at kunne ændre en lokalplan.

Trist at konstatere at politikerne i Rudersdal kommune lover at informere borgerne løbende, uden at det sker.

Og hvad med den store skorsten, som nu fungerer som mobil antenne mast, forsvinder antennerne? så vi i Kajerød området står uden en god mobildækning, som i visse dele af Søllerød.

Publiceret: 18. November 2017 12:04

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
Valget netop nu