Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Den kollektive trafik skal forbedres

Af Preben Etwil, Formand for Socialdemokratiet i Rudersdal og KV17-kandidat, og Kristine Thrane, Borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Rudersdal

Hvem har ikke prøvet at vente på tog – forgæves?

Rigtig mange Rudersdalborgere står tit og kigger forgæves efter et tog, der ikke sjældent er forsinket.

Mange borgere kommer ofte for sent på arbejde, eller de har problemer med at få hentet børn efter arbejdstid.

DSB har et motto: Tog til tiden.

Ja, så sandelig. De holder såmænd mere end de lover – især mellem stationerne (signalproblemer) eller på et rangeringsterræn (kapacitetsproblemer).

Nu har DSB-forsinkelser ikke meget med kommunalpolitik at gøre, men man bør huske på, at flere af lokalpolitikernes folketingsgrupper ikke er helt uden skyld i, at vi har de problemer, som vi har.

For sandheden er, at de tre regeringspartier, støttet af DF og De Radikale netop har vedtaget at skære 400 mio. i DSBs bevilling, i forbindelse med den Erhvervspakke regeringen netop har indgået.

Lokalpolitik handler om troværdighed – at der er en sammenhæng mellem det som man politisk står for, og det som man ønsker at gennemføre politisk.

Socialdemokratiet vil både nationalt og lokalt arbejde for at der gennemføres bedre kollektive trafikløsninger rund om i landet – og det gøres ikke ved at skære i DSB's bevillinger.

Publiceret: 17. November 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
DEBAT: Så kom brevet fra kirkekontoret
Valget netop nu