Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Derfor er Lokalplan 257 nødvendig

Af Karsten Ive, Kajerødgade 5 A, 3460 Birkerød, medlem af DN i Rudersdal

Med lokalplan 257 for landområdet omkring Sandbjerg Landsby ønsker Rudersdal Kommune at bevare og sikre de store landskabelige kvaliteter i området – kvaliteter, som gør vores kommune til et attraktivt sted at bo og leve.

Flere lodsejere i området mener, at lokalplanen er udtryk for overformynderi og regeltyranni. De kan selv godt finde ud af at sikre og bevare naturen, siger de.

Det er der helt sikkert mange lodsejere, der kan. Men nogen kan ikke.

Se på dette foto – en helt ny udsigt på Gl. Holtevej: En befæstet, bred og lang grusvej er nu anlagt tværs over marken, hegnet og gjort klar til at der kan opsættes belysning hele vejen. Det siger vist alt om det natursyn, som nogle lodsejere åbenbart har. Før var her en åben mark med hestegræsning – nu, tja.

Lad os så få den lokalplan! Så alle ved, hvad der gælder og ikke bare tager sig til rette efter forgodtbefindende. Et storslået kig ud over det kuperede terræn op mod Gøngehusvej er hvert fald grundigt ødelagt.

Om vejen er lovlig, ved jeg ikke – men mon ikke vores kommune vil se nærmere på, om der kan gives tilladelse til den slags ”naturhærværk”?

Publiceret: 28. Februar 2018 15:51
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis